Feest

Zangeres voor trouwen, huwelijk, verjaardag of ander feest

Barbele brengt al haar liedjes “puur” en “recht uit het hart” eigen werk en covers !

Live muziek, wat is nu mooier dan unieke muziek speciaal voor een bijzonder moment.
Om het moment, hoe mooi en feestelijk, onvergetelijk te maken. Zo kunt u denken aan een trouwjubileum, receptie, muzikale omlijsting in uw restaurant. In de zomer van 2015 heb ik dobberend op de waddenzee een speciaal geschreven lied ten gehore gebracht. En zo stond ik laatst in een winkel op te treden. Maar ook in het theater breng ik mijn liedjes.

Wat ik belangrijk vind is dat u een gesprek kan voeren terwijl ik liedjes aan het spelen ben. Zoals bijvoorbeeld bij een diner, borrel, bedrijfsborrel, housewarmingparty, afscheidsreceptie, huwelijk, receptie, opening van een winkel, expositie of ander evenement.

In sommige gevallen speel ik volledig onversterkt !

Zangeres voor huwelijk:

Mijn lied ‘Sparkle’ heb ik geschreven voor het 45 jarig huwelijk van mijn ouders. Dat heb ik solo met mijn gitaar ten gehore gebracht op een boot op de Waddenzee. Het lied is zo geschreven dat het vrij makkelijk aan te passen is aan uw situatie. Bijvoorbeeld aan een 25 jarig huwelijk.

Reactie:
“De passie waarmee Sparkle werd gezongen, ontroerde en verraste ons.
Ook bij de bruiloftsgasten werd een gevoelige snaar geraakt met je gitaarspel en tekst.”

Saffieren Bruiloftspaar Erna en Hans

 

Heeft u een vraag over mijn live muziek bij een feest, borrel, huwelijk, receptie of ander event?

Stel ze gerust via    info@barbele.nl    of door contact opnemen via   m. 06 19 522 465