Timbre

Timbre begeleidt de gehele uitvaartdienst van welkom, levensverhaal met live muziekfragmenten tot afsluiting. Ons gecombineerd talent van zingen en spreken brengt de unieke klankkleur van uw overleden geliefde onder ieders aandacht. Oprecht en puur. In woord en lied zetten we haar of zijn levensverhaal in het licht tijdens de uitvaartdienst.

Jeroen en Barbara komen op afspraak bij u langs. We nemen de tijd. Samen met nabestaanden gaan we in gesprek over het leven van uw overleden geliefde. Zo krijgen we een goed beeld wie zij of hij voor u is geweest. We kijken samen met welke muziekmomenten het levensverhaal kan worden afgewisseld. Dit voorbereidend gesprek duur in de regel 2 tot 2,5 uur. We stellen - in goed overleg met de uitvaartondernemer - een draaiboek op van hoe de afscheidsdienst eruit mag zien. Jeroen zal desgewenst op de dag van de uitvaart de dienst van begin tot einde leiden.

We spreken uitgebreid met u wat speciaal  aandacht mag krijgen in het levensverhaal. Barbara bespreekt met u welke passende songs of muziekfragmenten zij kan zingen vanuit haar brede repertoire. Vanzelfsprekend kunt u hiernaast ook kiezen voor muziek van cd. Zo maken we het afscheid met elkaar tot een onvergetelijke herinnering waar u mee verder kunt.

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze diensten:   info@timbre.live

Barbara en Marijke

Wat een telefoongesprek niet met elkaar kan doen ! Hetgeen wat Barbara en Marijke verbindt is Muziek ! Marijke heeft intens 10 jaar in een platenzaak gewerkt.  Daarnaast is Marijke uitvaartverzorgster. En Barbara heeft een grote passie en dat is muziek !

Vaak worden emoties vertaald door muziek die niet in woorden zijn uit te drukken.

We hebben besloten om samen de handen in een te slaan en organiseren 'Ommetje Troost' wandelingen in de Haagse Beemden en boswachterij Dorst. En organiseren 'Herinneringsavonden' .

Marijke draagt gedichten voor  en heeft een mooie overweging. Barbara zingt liedjes tijdens de pauze . We hopen zo mensen met elkaar te verbinden en bieden op deze manier een kans om, indien gewenst, met elkaar te kunnen praten over het gemis van zijn of haar geliefde.

Een ding zal er zeker niet ontbreken de eigen gebakken appeltaart met een kopje koffie of thee.

Helaas liggen de activiteiten even stil in verband met de maatregelen omtrent het Covid virus. Deelname is vrijblijvend en na afloop is er een boxje waar een vrijwillige bijdrage in kan worden gedaan.

CONTACT