Uitvaart

Uitvaart zangeres, gitariste

Live muziek uitvaart

Passende uitvaartmuziek, wat is nu mooier dan unieke live muziek voor uw bijzonder moment in het leven. Om zo hopelijk het moment van verlies, hoe verdrietig en moeilijk, onvergetelijk te maken.  Zo kunt u denken aan een crematie, uitvaart, begrafenis, herdenkingsceremonie. Live muziek geeft een extra unieke emotie waardoor het afscheid persoonlijk wordt. Muziek zorgt voor een moment tijdens de uitvaart waarin je je gedachten even kan laten gaan en je mee laat nemen in de emotie van het moment.

Ik schrijf eigen liedjes en ik breng ook cover liedjes ten gehore met mijn gitaar.

Het eigen lied wat ik heb geschreven heet “Fly Away” dit nummer heb ik geschreven voor een goede vriendin die haar vader verloor na een kort ziekbed. Het nummer heb ik ook vertaald in het Nederlands en heet ‘ Vlieg nu maar’. Onder het lied “Fly Away” kan ik een videoclip tonen waar mooie beelden uit de natuur worden gecombineerd met een aantal foto’s van de overledene. Na het ontvangen van de door u aangedragen foto’s stel ik de video voor u samen. Na afloop van de dienst kan ik de videoclip aan u toezenden in de hoop dat het voor u ook naderhand een moment troost kan geven.

Herkenbare muziek

Naast mijn eigen werk speel ik ook covers, zoals The Rose van Bette Midler, Imagine van John Lennon, Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij, Tears in Heaven van Eric Clapton. Op verzoek is er veel mogelijk.

Timbre

Ons gecombineerd talent van zingen en spreken brengt de unieke klankkleur van uw overleden geliefde onder ieders aandacht. Oprecht en puur. In woord en lied zetten we haar of zijn levensverhaal in het licht tijdens de uitvaartdienst. Voor een indruk zie  TIMBRE

 

Crematie / uitvaart

Onlangs heb ik “Fly Away” ten gehore gebracht. Naderhand volgden er hartverwarmende reacties, “wat een mooi lied” en “wat heb je het gevoelig gezongen”. Bij een crematie speelde ik het lied “Fly Away” en een aantal verzoek nummers. Bij het drinken van de koffie kreeg ik zeer mooie reacties van de aanwezigen. “Wat heb je het mooi gebracht”, “Wat heb je het mooi uitgesproken”.

Reactie:
Barbele heeft haar eigen geschreven nummer Fly Away, ten gehore gebracht tijdens de crematieplechtigheid van mijn Moeder.
De tekst heeft toen op mij, en op alle andere aanwezigen, een diepe indruk gemaakt. Voor mezelf haalde ik er een positieve gedachte uit:
“Mama is er niet meer, maar toch leeft ze voort en geeft ze mij kracht om verder te gaan”. Deze gedachte troost me nu nog ! Ook de wijze, waarop Barbele het nummer gezongen heeft was heel mooi: ingetogen en heel gevoelig.Barbele heeft tijdens de dienst ook nog enkele lievelingsliedjes van mijn moeder gezongen.
Ik vond het heel fijn, dat Barbele de plechtigheid heeft opgeluisterd met haar gitaarspel en haar liedjes. Het werd daardoor een hele persoonlijke, en een bijzondere dienst. Van de vele aanwezigen tijdens de dienst, heb ik naderhand nog hele mooie positieve reacties mogen ontvangen.
Dus Barbele: Alsnog bedankt voor je bijdrage !!

-Ingrid Wardenaar-


Heeft u een vraag over mijn live muziek bij een uitvaart of crematie?  Stel ze gerust via    info@barbele.nl    of door contact opnemen via   m. 06 19 522 465


 

Wereldlichtjesdag Nuenen