Diensten ceremonie

DIENSTEN BIJ EEN UITVAART

Diensten die ik u kan bieden bij de uitvaart, crematie, begrafenis, herdenkingsdienst:

* Ten gehore brengen van mijn eigen lied “Fly Away” geschreven voor een goede vriendin die haar vader verloor na een kortstondig ziekbed.

* Onder het lied “Fly Away” kan ik een videoclip tonen waar mooie beelden uit de natuur worden gecombineerd met een aantal foto’s van de overledene. Na het  ontvangen van de door u aangedragen foto’s stel ik de video voor u samen. Na afloop van de dienst kan ik de videoclip aan u toezenden in de hoop dat het voor u een moment ook naderhand troost kan geven.

* Daarnaast kan ik ook andere liederen ten gehore brengen, op verzoek kan ik een nummer instuderen.  Hieronder ziet u een aantal mogelijke liedjes.
– The Rose – Bette Midler –
– One – U2 –
– Calm after the storm – Common Linnets –
– Imagine – John Lennon –
– Let it be – The Beatles –
– Yesterday – The Beatles
– Tears in Heaven – Eric Clapton –
– Lost – Anouk –
– Heaven -Bryan Adams
– Yellow – Coldplay –
– Hold me now – Golden Earring –
– Dad – K’s Choice –
– Mag ik dan bij jou – Claudia de Breij –
– Love me tender – Elvis Presley –
– Wind of Change – Scorpions –
– Knockin’ on Heavens Door – Bob Dylan –

* Samenwerking Timbre: Ons gecombineerd talent van zingen en spreken brengt de unieke klankkleur van uw overleden geliefde onder ieders aandacht. Oprecht en puur. In woord en lied zetten we haar of zijn levensverhaal in het licht tijdens de uitvaartdienst.  TIMBRE.

Tevens kan ik de dienst aanvullen met liedjes die door mij worden voorgedragen. Eventueel gecombineerd met de persoonlijke videoclip door foto’s toe te voegen van de overledene. De videoclip wordt gelijk gestart als ik het nummer Fly Away live breng.


Heeft u een vraag over mijn live muziek bij een uitvaart of crematie?  Stel ze gerust via    info@barbele.nl    of door contact opnemen via   m. 06 19 522 465